Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Gateway data logger


ArhivaArhiva
Pagina 25 din 111     

Gateway data loggerLOVATO Electric își introduce propria soluție pentru accesul la platformele de monitorizare a energiei bazate pe cloud, în primul rând platforma SYNERGY.

Acest nou produs este EXC GL A01, un logger de date gateway conceput și dezvoltat de LOVATO Electric.

EXC GL A01 este o soluție plug-and-play care recunoaște dispozitivele LOVATO Electric instalate pe teren, culege și salvează date de la acestea și codifică și transmite aceste date către sistemul de control și gestionare a energiei la intervale regulate.
Acest lucru face posibilă analizarea performanțelor sistemului într-o manieră clară și continuă, facilitând astfel îmbunătățirea eficienței și optimizarea utilizării energiei, precum și furnizarea de informații pentru întreținerea preventivă.

Parametrii de monitorizare a energiei sunt măsurați de dispozitivele instalate, de exemplu, contoarele de energie LOVATO Electric DME și multimetrele DMG.

Valorile rezultate sunt trimise prin portul serial RS485 sau prin portul Etherbus Ethernet 10 / 100Mbps la gateway-ul de date Gateway EXC GL A01.

Produsul nou este extrem de ușor de utilizat, deoarece este furnizat preconfigurat; imediat ce este instalat și pornit, detectează automat toate dispozitivele conectate LOVATO Electric și senzorii de mediu și începe să înregistreze datele pentru orice tip de vector de energie, fie că este vorba de apă, aer, gaz sau abur.

Datele sunt astfel înregistrate în loggerul de date gateway, după care sunt trimise la sistemul de monitorizare prin intermediul portului Ethernet sau al modulului modem 3G EXC GL AX1, care se instalează direct la EXC GL A01.

Noul EXC GL A01 elimină astfel riscul de pierdere a datelor datorită unei conexiuni instabile la internet între câmp și sistemul de monitorizare.
Securitatea datelor transmise prin internet este garantată de opțiunea utilizării protocolului https. În plus, datele sunt disponibile imediat și pot fi afișate și exportate în format CSV de către gateway-ul de date datorită serverului său web integrat.

Astfel, utilizatorul poate accesa paginile grafice de raportare (histograme sau diagrame) fără a fi nevoie să instalați software specializat, utilizând orice browser web.

Funcția de export automată a unității arhivează datele către un server extern prin ftp sau către LOVATO Electric SYNERGY Cloud. Software-ul SYNERGY este un sistem de monitorizare a energiei născut din experiența LOVATO Electric în patru domenii sinergetice distincte: dispozitive hardware, software de monitorizare, service tehnic și instruire.

Serviciul LOVATO Electric SYNERGY face posibilă procesarea datelor colectate și înregistrate de către logoul de date gateway EXC GL A01 și pagini de ieșire, dataloguri, rapoarte și alarme care pot fi personalizate în funcție de necesitățile utilizatorului și vizualizate într-un browser web normal.
Aceasta oferă utilizatorilor indicatorii cheie pentru sistemul său, împreună cu alarmele de consum anormal și o gamă completă de informații despre performanța energetică a sistemului.

Noul logger de date gateway EXC GL A01 este extrem de compact și conceput pentru instalarea pe șine DIN. Este proiectat pentru medii industriale, cu o temperatură de funcționare cuprinsă între -20 și + 60 ° C și este compatibil cu IEC61000-2 și IEC61000-4.

Descoperiti mai multe

Pagina 25 din 111     
ArhivaArhiva

Produse noi