Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Noi lămpi de semnalizare monobloc cu LED


ArhivaArhiva
Pagina 8 din 107     

Noi lămpi de semnalizare monobloc cu LEDFolosite pe scară largă în aplicații industriale și comerciale pentru indicarea stării, lampile de semnalizare monobloc cu LED sunt disponibile în 6 culori: verde, roșu, portocaliu, galben, albastru și transparent.
Gama a fost extinsă cu noi variante de tensiune:
• 110 V DC
• 220 V DC
• 380 ... 415 V AC
Împreună cu cele deja disponibile (12 V AC/DC, 24 V AC/DC, 48 V AC/DC, 110 ... 120 V AC, 230 V AC) avem o acoperire și mai bună a cerințelor aplicațiilor.
Lămpile de semnalizare monobloc cu LED au o durată de viata electrică de peste 30.000 ore și un consum de energie ≤20mA.
Structura acestor unități este monobloc - adică un singur cod de articol acoperă un indicator complet, fără a fi nevoie de alte componente - și datorită carcasei lor compacte și a inelului de fixare filetat, sunt ușor de instalat în găuri de panou cu diametrul de 22 mm.
Fabricate în poliamidă, lămpile de semnalizare monobloc cu LED pot fi, de asemenea, utilizate în aplicații grele la temperaturi ambientale cuprinse între -25 și + 70 °C, datorită construcției robuste și gradului ridicat de protecție (IEC / EN: IP66, IP67, IP69K pentru partea frontală a carcasei și IP20 pentru spate, UL: tip 1, 2, 3R, 4, 4X, 12, 12K pentru față). Materialele din care sunt confecționate le fac rezistente la uleiuri și alte substanțe chimice tipice aplicațiilor industriale.
În plus, utilizarea de materiale și componente aprobate de CULus face ca, lămpile de semnalizare monobloc cu LED să fie potrivite pentru piața din America de Nord.
O gamă de accesorii, inclusiv etichete placate cu argint și suport pentru etichete, este de asemenea disponibilă.

Descoperiti mai multe

 

 

Pagina 8 din 107     
ArhivaArhiva

Produse noi