Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Noile relee bistabile CNB


ArhivaArhiva
Pagina 15 din 107     

Noile relee bistabile CNBPentru a-și extinde gama de produse modulare, LOVATO Electric prezintă noua gama de relee bistabile CNB ...

Potrivite atât pentru aplicații rezidențiale, cât și pentru sectorul serviciilor, releele bistabile CNB… sunt proiectate în principal pentru controlul sistemelor de iluminat, dar pot fi utilizate și pentru controlul aerului condiționat și al pompelor.

Releele bistabile dispun de acționarea impulsurilor bobinei de funcționare: fiecare scurt impuls modifică starea contactelor, care rămân în poziție fără a fi nevoie de alimentare continuă.
Acest lucru nu numai că asigură faptul că releul funcționează în tăcere, dar reduce considerabil pierderile termice din electromagnet. Impulsul către bobină este controlat prin butoane care pot fi instalate si comandate de la distanță printr-un sistem de cablare foarte simplu.

Releele bistabile CNB… sunt echipate cu un control manual în două poziții (0-1) care indică în mod convenabil starea contactelor; de asemenea, au un selector care întrerupe alimentarea bobinei, dezactivând astfel sistemul și asigurând o siguranță totală în scopuri de întreținere.

Gama CNB ... oferă un număr mare de variante: sunt disponibile în versiuni de 1 și 2 module cu 1, 2, 3 și 4 poli, curent nominal 20 și 32A și un bloc de contact suplimentar opțional.
Mai mult, terminalele IP20 pot fi complet închise cu un capac cu sigiliu de siguranță cu plumb, pentru a asigura o instalare complet sigură.

Alături de releele bistabile, LOVATO Electric oferă, de asemenea, contactoare modulare cu și fără control manual.

Descoperiti mai multe

Pagina 15 din 107     
ArhivaArhiva

Produse noi