Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Nou releu de declanșare la sub tensiune pentru întreruptoarele de protecție a motorului tip SM1P


ArhivaArhiva
Pagina 7 din 107     

Nou releu de declanșare la sub tensiune pentru întreruptoarele de protecție a motorului tip SM1PConceput pentru protecția și siguranța mașinilor, în special a celor cu periculozitate, noul releu de declansare la sub tensiune produs de LOVATO Electric combină inovația cu funcționalitatea.

Sarcina lor principală este de a deschide întreruptoarele de protecție a motorului atunci când apare eroarea tensiunii de rețea și, astfel, împiedica motorul să nu pornească pe neașteptate la reaparitia puterii. Sunt utilizate în principal la mașini mici, în care controlul și oprirea motorului sunt gestionate exclusiv de întreruptoarele de protecție a motorului.

Proiectat cu grijă pentru un serviciu continuu, noul declanșator de sub tensiune SM1X15 ... P este ideal și pentru deschiderea întrerupătoarelor de protecție a motorului tip SM1P atunci când este acționat de un buton de oprire de urgență sau de la un limitator de cursa. Declansatorul poate fi instalat în interiorul unui tablou de plastic montate pe perete sau încastrat în imediata apropiere a mașinii.

Releul de declansare la sub tensiune SM1X15 ...P are un alt avantaj față de produsele standard: are integrate contactele normal deschise.
Această funcție înseamnă că, de fiecare dată când protectia motorului este oprita, bobina este deconectată, ceea ce întrerupe consumul de energie și disiparea termică ulterioară. O altă caracteristică a produsului este că poate fi utilizat pentru a opri alimentarea cu alte componente conectate în serie la bobina (cum ar fi butoanele de oprire de urgență și limitatoarele de cursa).

Sunt disponibile 4 coduri, în funcție de tensiunea bobinei.

Produsul are o lățime de doar 18 mm și se montează în partea dreaptă a întrerupătorului de protecție a motorului SM1P rapid și ușor prin simpla fixare.

Acest accesoriu are un grad de protecție IP20 și este certificat CULus și EAC.

Descoperiti mai multe

 

 

Pagina 7 din 107     
ArhivaArhiva

Produse noi