Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Noul inversor automat de sursa pentru AAR - ATL601


ArhivaArhiva
Pagina 16 din 104     

Noul inversor automat de sursa pentru AAR - ATL601


ATL601


LOVATO Electric își extinde oferta de inversoare de sursa pentru AAR cu noul ATL601.
Un set complet de funcții, dintre care multe pot fi personalizate, fac ca sistemele de distribuție a energiei sa aibe performanțe mai ridicate.
Caracteristica nouă este sursa de alimentare: ATL601 este alimentat la 12-24 V curent continuu, fie cu baterie (pentru utilizare în aplicații cu generator de energie), fie cu sursa de alimentare automatizată deja instalată în carcasa electrică.

În plus, ATL601 poate fi utilizat în orice configurație (linie-linie, linie-generator și generator-generator) și permite atât supravegherea, cât și comutarea între cele două surse monitorizate.

Portul optic din față - care a devenit standardul de comunicare pentru ultima generație de produse LOVATO Electric - permite conectarea controlerelor prin USB sau Wi-Fi la PC-uri, tablete și smartphone-uri (folosind accesoriile CX01 și CX02), garantând astfel o programare complet sigură, mulțumită atât optoizolării, cât și lipsei porturilor de pe spatele dispozitivului și a conexiunilor fizice corespunzătoare.

Afișajul grafic LCD cu iluminare din spate simplifică considerabil programarea și citirea informațiilor de stare și a datelor de funcționare, chiar și în cazul instalațiilor slab iluminate. Toate mesajele text sunt disponibile în 5 limbi (italiană, engleză, franceză, spaniolă și germană), astfel încât utilizatorul să aibă o interfață prietenoasă cu paginile care afișează măsurătorile de tensiune pentru cele două surse, se afișează setarea pragului și încălcarea.

Intrările și ieșirile au o configurație implicită care se potrivește celor mai frecvente aplicații, iar utilizatorul poate personaliza dispozitivul cu un set extins de funcții și variabile interne. Controlul comutatorului înregistrează toate datele statistice referitoare la sistem, numărul operațiilor de comutare, timpul de funcționare al liniilor individuale cu sau fără sarcină și multe altele. Dat fiind că aceste date sunt disponibile, au fost introduse noi funcționalități pentru a facilita întreținerea sistemului de întrerupere și pentru a permite două alarme care se declanșează atunci când numărul prestabilit de operații de comutare sau de timp de funcționare este depășit.
Alarmele, toate cu proprietăți configurabile, sunt semnalizate de un LED roșu pe partea frontală a dispozitivului și ferestre pop-up de pe afișajul grafic, completând descrierile alarmei în limba selectată (cinci sunt disponibile).

Noul ATL601 face monitorizarea, controlul și menținerea echipamentelor mai rapide și mai eficiente cu software-ul de configurare Xpress și cu aplicația SAM1 pentru iOS și Android, care oferă un control local simplu al dispozitivelor conectate cu o tableta sau un smartphone.

Descoperiti mai multe

Pagina 16 din 104     
ArhivaArhiva

Produse noi