Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Noul modem GSM EXC GSM 01


ArhivaArhiva
Pagina 2 din 107     

Noul modem GSM EXC GSM 01Modemul EXCGSM01 de la LOVATO Electric este soluția ideală pentru aplicațiile care necesită acționarea la distanță a ieșirilor releului și achiziționarea datelor de sistem prin SMS programabile.

Programul de configurare EXCGSMSW de la LOVATO Electric permite utilizatorului să controleze ieșirea releului și atât intrările digitale, cât și cele analogice.
Software-ul este disponibil pentru descărcare gratuită de pe www.lovatoelectric.com/EXCGSM01/EXCGSM01/snp și nu necesită nicio instalare.
Este ușor de utilizat, cu o logică bazată pe evenimente, inclusiv activarea intrării digitale sau recepția unui SMS personalizat, la care utilizatorul poate răspunde fie prin SMS sau mesaj vocal, fie prin comutarea ieșirii releului.

Toate setările pot fi salvate într-un fișier pentru a permite o replicare ușoară a configurației pentru mai multe modemuri GSM.

Produsul permite, de asemenea, deconectarea de la distanță a interfețelor centralei fotovoltaice și eoliene, așa cum este solicitat de atașamentul M la standardul CEI 0-16.
Alte aplicații tipice includ: detectarea pragurilor de temperatură ale cazanului, alarme la nivelul rezervorului de lichid, gestionarea încărcării bazate pe dată și dată, iluminarea la distanță și controlul sistemului de aer condiționat și închirierea de alarme de mișcare a echipamentelor.

Mai mult, intrarea analogică, atunci când este conectată la senzori fizici (presiune, nivel de fluid sau temperatură), permite raportarea de la distanță prin SMS a valorilor curente și a alarmelor la unul sau mai multe telefoane atunci când sunt întâlnite valori anomale.Intrarea digitală este potrivită pentru a prelua starea semnalului.

Modemul EXC GSM 01 interfațează cu rețeaua celulară pentru a-și actualiza regulat setările interne de ceas și de zori/ amurg, astfel încât să poată gestiona corect evenimentele programate în timp.

Mai mult, sistemul folosește celule de rețea telefonică pentru geolocalizare, astfel încât modemul poate trimite un SMS atunci când locația sa se schimbă de unde ar trebui să fie.

Descoperiti mai multe

Pagina 2 din 107     
ArhivaArhiva

Produse noi