Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Separatoare de sarcina si inversoare de sursa GL


ArhivaArhiva
Pagina 9 din 111     

Separatoare de sarcina si inversoare de sursa GLAceastă nouă gamă de produse acoperă aplicațiile de la 320 A la 630 A, poate fi acționată direct sau folosită cu un mâner interblocat pe ușă și oferă o gamă largă de accesorii pentru toate cerințele de instalare.

Tehnologia de comutare, proiectată pentru acționare foarte rapidă, permite utilizarea acestor dispozitive pentru comutarea încărcărilor din categoria AC23A până la 630A la 400V sau 500A pentru tensiuni mai mari.

Separatoarelele de sarcina GL au un corp compact, cu o lățime de doar 204 mm în versiunea cu trei poli. Versiunea cu patru poli poate fi realizată direct de către client datorită celui de-al patrulea pol suplimentar (disponibil separat) care, la fel ca bornele neutre și cele de împământare, pot fi instalate pe ambele părți ale comutatorului cu 2 șuruburi incluse în kit. Întrerupătoarele de comutare pot fi montate pe o placă cu 4 șuruburi, fără restricții de poziționare.


Inversoarele manuale de sursa GLC sunt furnizate pre-asamblate în configurațiile de trei poli și patru poli, iar caracteristicile lor electrice le fac compatibile cu orice aplicație, în ciuda dimensiunilor mici (versiunea 4P are doar 282 mm lățime). Pot fi montate pe placă folosind 4 șuruburi, fără restricții de poziționare.

Pentru ambele tipuri de produse, poziția contactului de putere (deschis / închis) poate fi văzută prin fereastra transparentă din partea din față a unității.

De asemenea, pot fi echipate cu mânere (disponibile separat) pentru funcționare directă sau ușa interblocată prin instalarea unui arbore de extensie. Toate versiunile au accesorii lacat integrate și sunt disponibile cu cele mai ridicate calificative de protecție de pe piață (IP66 și NEMA 4X).

Mânerele de blocare a ușilor sunt disponibile cu ax de lungimi diferite și, pentru a împiedica înclinarea axului foarte lung să provoace interferențe cu ușile, este disponibil un accesoriu care să susțină și să ghideze perfect axul în mâner în timp ce închideți ușa.
Toate mânerele de blocare a ușilor sunt conforme cu UL508A, care necesită ca personalul instruit să poată inspecta tabloul atunci când este functional. Pentru a activa acest lucru, acestea sunt echipate cu un mecanism de inhibare a interblocării mecanice, ceea ce face posibilă deschiderea ușii chiar și atunci când separatorul/inversorul este în poziția ON. Acest mecanism de inhibare poate fi activat doar cu un instrument, pentru a preveni funcționarea involuntară.

Pentru a satisface toate cerințele de instalare, împreună cu accesoriile menționate mai sus, sunt disponibile și o serie de terminale, contacte auxiliare, capace de borne și bariere de fază. Bornele sunt montate pe șurub, în ​​timp ce nu sunt necesare unelte pentru instalarea celorlalte accesorii, deoarece se fixează în siguranță, astfel încât instalarea să fie rapidă și ușoară, iar accesul la panou pentru întreținere este garantat.

Descoperiti mai multe

Pagina 9 din 111     
ArhivaArhiva

Produse noi