Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Sonerii, buzzere si transformatoare modulare


ArhivaArhiva
Pagina 6 din 107     

Sonerii, buzzere si transformatoare modulareSeparatoare de sarcina, întrerupătoare, contactoare, port fuzibile, relee, dispozitive de protecție la supratensiune - acestea sunt doar câteva dintre produsele din oferta modulară LOVATO Electric; dar acum selecția este extinsă odată cu introducerea soneriilor modulare, a buzzerelor și a transformatoarelor de siguranță.

Noile produse sunt proiectate pentru a fi utilizate în aplicații rezidențiale și terțiare, cu o varietate de opțiuni pentru a se potrivi celor mai comune cerințe.

Două sonerii de un singur modul sunt disponibile, cu alimentare la 230 V AC și 12 V AC. Versiunea 12 V AC poate fi alimentată de un transformator special conceput (230 / 12 V AC 15 VA).
Buzzerul acoperă cele mai comune aplicații civile și este alimentat cu 230 V AC.
Compatibile cu șină DIN și ideale pentru integrarea în tablouri de distribuție, transformatoarele modulare de siguranță sunt destinate utilizării în aplicații cu sarcina continua în sisteme de joasă tensiune. Acestea sunt destinate să alimenteze echipamente în aplicații rezidențiale și de servicii - oriunde este nevoie de 12 V AC sau 24 V AC de la o sursă de alimentare de 230 V AC.

Descoperiti mai multe

Pagina 6 din 107     
ArhivaArhiva

Produse noi