Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Romania |  
      Cautare avansata
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Synergy V. 7.0 - o noua actualizare


ArhivaArhiva
Pagina 49 din 111     

Synergy V. 7.0 - o noua actualizare


Noua actualizare la solutia de Energy Management


Synergy v 7 new release

Synergy a fost actualizat la versiunea 7.0 cu grafice si funcții noi. Noua versiune este disponibilă gratuit pentru toți proprietarii licenței Synergy Versiunea 6 (sau anterioară) sau pentru cumpărare ca instalare completă.

LIBERTATEA DE INTEGRARE
Synergy 7.0 se deschide până la dispozitive și software terță parte: managementul energiei este și mai receptiv la nevoile de integrare ale utilizatorilor, care pot monitoriza acum și dispozitive de rețea non-LOVATO, comunicând folosind protocolul Modbus. Toate acestea fără a fi nevoie să vă schimbați situația existentă și fără a trebui să cumpărați dispozitive noi. În plus, cu o licență suplimentară, a fost introdus accesul prin intermediul serviciului web la datele colectate în baza de date Synergy. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a interfața cu software-ul de afaceri (software de management, automatizare SCADA) pentru o integrare perfectă.

WELCOME INDUSTRY 4.0
Noul Synergy 7.0 este pregătit pentru Industry 4.0: este instrumentul ideal pentru colectarea și partajarea datelor energetice cu sistemele de management industrial și automatizarea proactivă, datorită șanselor de a procesa date cu funcții complexe de calcul și de arhitectura deschisă către terți dispozitive.

ȘTIRI ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRI
Cu versiunea 7.0 se îmbunătățește, de asemenea, interfața, care devine mai ușor de utilizat și personalizabila și se adaugă câteva caracteristici importante:

  • Vizualizare grafică de acoperire a timpului cu gestionarea excepțiilor (sărbătorile de la jumătatea săptămânii, pauzele de afaceri pentru vacanțe de vară, orele de lucru în weekend, etc ...)
  • Posibilitatea introducerii unor funcții de calcul complexe pentru re-procesarea datelor colectate (adică pentru a calcula costurile energetice din consum, scalarea valorilor)
  • Nou indicator pentru a seta în timp real câțiva parametri ca praguri sau cos phi țintă direct de pe pagina live
  • Noul marcator de tabel pentru a grupa într-o singură listă de la 1 la 8 măsurători cheie ale unui dispozitiv
  • Editor de câmpuri calculat nou cu mai multe funcții disponibile și o interfață mai ușor de utilizat
  • Ajutor online disponibil în interfața web
  • Posibilitatea de a utiliza protocoalele http sau https (certificatul autorității de utilizator)
  • Corectarea erorilor și erorilor.

Scelta oggetti - Synergy v7 Gestione live parametri - Synergy v7 Visualizzazione grafica fasce orarie Dispositivi di 3e parti - Synergy v7
 

Testati varianta demo

Pagina 49 din 111     
ArhivaArhiva

Produse noi